سفارش تبلیغ
صبا ویژن

کسب و کار اینترنتی

در این بلاگ قصد داریم تا با جدیدترین روش های روز دنیای وبمستری تجربیات خودم را با شما عزیزان به اشترام بگذاریم امیدواریم که مورد رضایت شما عزیزان واقع بشه

آموزش سئو و بهینه سازی سایت به صورت کاملا رایگان و عملی + 3 منبع

    نظر

سئو چیست؟

به زبان ساده سئو علمی است که به وسیله آن وب سایت شما می تواند در نتایج موتورهای جستجوگر از جمله گوگل نمایان شده و افزایش ترافیک داشته باشد. این علم شامل تکنیک های بسیار زیاد و جذابی است که نیاز به تمرین فراوان و درنتیجه تسلط بر بهینه سازی سایت به صورت سئو داخلی و سئو خارجی دارد.

 

سایت شما با قرار گرفتن در رتبه های اول گوگل با افزایش بیش از 50 برابری فروش مواجه خواهد شد که شاید باورکردنی نباشد اما کسانی که تجربه کرده اند می دانند قدرت سئو سایت حتی از این هم بیشتر است.

 

آموزش سئو و درک محتوای همیشه سبز برای تولیدکنندگان محتوا و سئوکاران حرفه ای باید در اولویت باشد. متخصصان سئو باید در نظر داشته باشند که ساخت محتوای منحصر به فرد با رعایت کردن تمام موارد سئو محتوا اهمیت بالایی دارد. حتی مدیران و متخصصان سایر کسب و کارهای اینترنتی نیز باید در نظر داشته باشند که اگر به دنبال محتوایی یونیک هستند؛ خودشان باید دست به کار شوند چراکه قطعا هیچ کس بهتر از صاحبان کسب و کار توانایی تولید محتوا در زمینه فعالیت آنها را ندارد.

 

یک نکته مهم برای متخصصان و تولیدکنندگان محتوا:

 

براساس تجربه سالها فعالیت امیر قمصری در عرصه سئو، شما باید همواره به دنبال مطالعه مقالات به روز در عرصه سئو سایت باشید. نکات کلیدی آموزش سئو که در سایت های برتر دنیا پشت سرهم اعلام می شوند، می تواند وجه تمایز شما با رقبایتان باشد. البته پیشنهاد دیگر هم شرکت در دوره های آموزش سئو سایت در ایران است به شرطی که پس از دوره نکات جدید بازهم برای شما ارسال شود و اطلاعات سئو شما همیشه سبز باشد.

 

 

سئو می تواند دلهره آور باشد! مخصوصا برای صاحبان مشاغل کوچک و متخصصین جوانی که تازه کار هستند.

 

آیا سئو سایت کار مشکلی است؟

موتورهای جستجو مانند Yahoo ،Bing و Google سایت های مختلف در سطح دنیا را براساس الگوریتم های رنکینگ خودشان رتبه بندی می کنند. حال سوال اینجاست که آیا می توانیم اصول این الگوریتم ها را درک و تحلیل کنیم؟ بله و خیر!

 

گوگل از بیش از 200 عامل و فاکتور برای رتبه بنده سایت ها استفاده می کند. گرچه ما بسیاری از آن ها را می شناسیم، مانند محتوای با کیفیت، بک لینک های ارزشمند یا موارد فنی مانند سرعت سایت اما بسیاری از آنها را گوگل به عنوان یک راز نگه داشته است.

 

البته که لازم نیست شما همه عوامل و فاکتورهای رنکینگ سایت را بدانید. برای درک بهتر ماهیت بهینه سازی سایت و آموزش سیو، یک کاسه آش رشته را تسور کنید! سه جنبه مهم دارد:

 

کاسه نمایانگر موارد فنی پشت صحنه سایت است. بدون یک کاسه مناسب ممکن است آش در تمام میز یا سفره شما پاشیده شود.

آش رشته خوشمزه داخل کاسه محتوای وب سایت شماست. همانطور که آش رشته مهمترین قسمت ماجراست، محتوا هم مهمترین قسمت سئو است. محتوای بی کیفیت = رنک نگرفتن برای همیشه!

برای یک آش رشته خوشمزه چاشنی خیلی مهم است. سیرداغ و نعناداغ! چاشنی سئو بک لینک هایی است که باعث افزایش قدرت وب سایت شما می شود و این آخرین ماده ای است که آش رشته شما را کامل می کند! منبع تا اینجا کار (سایت نیو سئو)

 

 

امروز من و شما شاهد رشد چشمگیر موتورهای جستجو به خصوص گوگل هستیم که روزانه چندین میلیارد سرچ در این موتور جستجو صورت می‌گیرد.

 

و بسیار از بیزنس ها و کسب و کارها توانسته‌اند تنها با بهینه سازی سایت خود و بهینه کردن فرایند خرید محصولات، فروششان را چند ده یا چند صد برابر کنند!

این فرصت برای همه هست حتی اگر همین‌الان شما در حال حاضر هیچ سایتی هم ندارید می‌توانید با کمک سایت‌های همکاری در فروش یک قرار دادی را ببندید و محصولاتشان را بفروشید.

 

اما خوب ما این راه را به شما پیشنهاد نمی‌کنیم شما که این مطلب را دارید مطالعه می‌کنید قطعاً به فکر این هستید با برند شخصی خود یا با یک درآمد چشمگیر شروع به فعالیت کنید.

 

همین امروز با کمک سیستم مدیریت محتوا وردپرس سایت خود را راه اندازی کنید و با کمک این بخش از سایت آموزش‌های سئو که در اختیار شما قرار می‌گیرد می‌توانید سایت خود را بهینه کنید و خود را به صفحه یک گوگل برسانید.

 

آموزش سئو

سئو دقیقا چیه؟

ما از قبل یک مقاله کامل در این رابطه در همین دسته بندی از سایت برای شما دوستان عزیز ایجاد کرده‌ایم اما خیلی ساده و قابل فهم بخواهیم به این موضوع اشاره کنیم سئو در حقیقت مخفف واژه  search engine optimization که به اصطلاح بهینه سازی برای موتور های جستجو معنی می‌شود هست که این ترجمه در فارسی کمی ناقص هست که در فارسی بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجو معنی می‌شود که جمله قابل فهم تری نسبت به جمله اول هست.

 

اما باز هم SEO فقط به معنای بهینه بودن برای موتور های جستجو نیست موتورهای جستجو بزرگی چون گوگل تمام هدف خود را بر روی جلب رضایت کاربر و همان بازدید کننده سایت گذاشته است که اگر سایت شما هر چقدر بهینه باشد اما کاربر پسند نباشد نمی‌توانید نتایج خوبی را در صفحات اول گوگل کسب نمایید.

 

 

بهینه سازی سایت محدود به چند تا تکنیک و ترفند نیست بلکه باید تمام فاکتورها برسی و بهینه شوند تا به اصطلاح بگوییم سایت ما نیز سئو شده است.

 

که بهینه سازی سایت را ما به سه بخش تقسیم می‌کنیم و به راحتی به تمامی بخش های آن می‌پردازیم.

 

سئو داخلی :

همانطور که از اسمش پیداست  به فرایند بهینه سازی داخلی که گام اول بهینه سازی هم هست سئو داخلی نیز می‌گویند.

 

سئو فنی :

منظور از سئو فنی موارد مورد نیاز که بیشتر مواقع توسط برنامه نویس و طراح سایت انجام می‌شود باید چک شود که میشه به اصلی ترین آنها یعنی سرعت سایت و ساختار صحیح سایت اشاره کرد که به اصطلاح به آن Technical SEO گفته می‌شود.

 

سئو خارجی :

به فرایندی که خارج از سایت ما صورت می‌گیرد مانند لینک سازی خارجی و سوشیال سیگنال‌ها و نقد و برسی برند حتی بدون لینک شدن به سایت سئو خارجی تلقی می‌شود.

 

قبل از اینکه به سمت بهینه سازی خارجی قدم بردارید ابتدا حتماً ساختار داخلی و فنی سایت خود را بهبود دهید سپس وارد فاز نهایی که بهینه سازی خارجی هست شوید.

 

 

چرا باید سایتمان را بهینه کنیم؟

 

قطعا برای شما هم این سوال پیش آمده که چرا باید سایتمان را سئو کنیم اصلا چه نیازی به سئو داریم تا وقتی تبلیغات آنلاین و… هست؟

seo سایت یک روش ارگانیک برای جذب ترافیک و افزایش فروش هست که با رعایت یکسری اصول می‌توانید به صورت رایگان ترافیک هدفمند را به سمت سایت خود هدایت کنید.

با بهینه شدن و بالا آمدن با کلمات کلیدی هدفمند در نتایج جستجو برند سازی برای کسب و کارتان هر چه زودتر و به بهترین شکل صورت می‌گیرد.

 

 

تا وقتی جستجو هست سئو هم هست !

قیل از شروع یادگیری برای خیلی از افرادی که قصد دارند علم seo  را به عنوان یک شغل انتخاب کنند سوال پیش می‌آید تحت این عنوان که اگر گجت ها و اپلیکیشن ها جای سایت هارا بگیرند دیگر سئو هیچ ارزشی ندارد و به همین خاطر هیچ وقت یادگیری سئو را شروع نمی‌کنند!

 

دوست من اگر چنین چیزی سوال شما هم هست و با این ترس یادگیری را شروع نمی‌کنید باید بگم این یک موضوع رایج بین تمام صنف ها هست که افراد موقع شروع به یادگیری برایشان سوال پیش می‌آید با این آموزه تا کی می‌توانند فعالیت کنند و کسب درآمد داشته باشند.

 

باید گفت هیچ وقت قرار نیست گجت‌ها و اپلیکیشن‌ها جایگزین سرچ کردن بشوند شاید قبلا جستجو داخل گوگل یک سرگرمی مانند چرخیدن تو اینستاگرام اما امروزه جستجو در موتورهای جستجو کاملا هدفمند شده و کاربران برای رفع نیاز خود سرچ می‌کنند و قرار نیست هیچ وقت از بین برود فقط جستجوهای بی هدف از بین می‌رود و این سبک از جستجو ها به شبکه های اجتماعی نظیر : اینستاگرام و فیسبوک منتقل داده می‌شود چون بیشتر جنبه سرگرمی دارد.

 

 

چه مدت طول می‌کشد تا من به علم سئو مسلط شوم؟

 

و این هم به نوع خودش رایج ترین سؤالی هست که از من سوال شده و دوست دارم خیلی کامل توضیح بدم که اصلا آیا یادگیری سئو سخت است؟ و از همه مهمتر اینکه چه مدت زمان می‌برد تا به علم سئو مسلط بشوم؟

 

در جواب سوال اول باید بگم  seo اصلا سخت نیست فقط اصول داره که فاکتور نامیده می‌شود و باید رعایت شود و اگر رعایت نکنید ممکنه روزهای سختی را برایتان بسازد. در کل سئو یکی از دلچسب ترین کارهایی هست که می‌شود به عنوان شغل بهش افتخار کرد و عاشقانه در این حوزه فعالیت کرد.

 

و در جواب سوال دوم باید بگم شما با گذراندن یک دوره 40 ساعته هم می‌توانید به علم سئو مسلط بشوید اما چیزی که خیلی از افراد از آن متنفر هستند و اصلا یادگیری سئو را جدی نمی‌گیرند این هست که سئو به تجربه بسیار بالایی نیاز دارد و از همه مهمتر صبر شما در روند بهینه سازی سایت باید بسیار بالا باشد!

 

چون معمولا روند بهینه سازی سایت بین 3 تا 6 ماه و در بعضی از مواقع تا 12 ماه هم زمان می‌برد پس اگر فردی هستید که هر چیزی را در لحظه بخواهید و آن را داشته باشید باید گفت این علم مناسب شما نیست متاسفانه!

 

پیشنهاد من به شما برای یادگیری حرفه ای سئو کارآموزی نزد افراد با تجربه و کسب تجربه از این دسته افراد ، بهترین گزینه هست واقعا میتواند شما را در روند یادگیری چندین سال به جلو بی‌اندازد. پس کارآموزی و کسب دانش و اطلاعات را بد ندانید و خودتان را تشنه اطلاعات کنید. منبع تا اینجا کار (آکادمی مهدی عراقی)

 

چرا آموزش seo برای همه کسب‌و‌کارها مفید است؟

یادگیری سئو

برای موفقیت در سئو باید تکنیک ها و استانداردهای مرتبط با این حوزه را به خوبی بشناسیم. در حال حاضر شرکت های بسیاری هستند که در زمینه آموزش seo فعالیت کرده و به شما کمک میکنند تا جایگاه سایت خود را در نتایج جستجو ارتقا دهید. ولی آیا برون سپاری سئو کار درستی است؟ هم بله و هم نه!

 

قبل از تصمیم گیری این نکات را در نظر داشته باشید:

 

1- سئو سایت ارزان نیست

با توجه به رقابت بالا در فضای اینترنت معمولا کسب جایگاه در عبارات کلیدی ارزشمند کار دشواری است. در نتیجه نرخ خدمات سئو هر روز بیشتر از گذشته میشود.

 

در بسیاری از پروژه ها نمیتوان تخمین درستی از میزان موفقیت سایت داشت در نتیجه شما این هزینه را همراه با ریسک بالا می پردازید زیرا ممکن است فعالیت های این شخص یا شرکت نتایج مورد نظر شما را به همراه نداشته باشد.

 

2- انتخاب متخصص سئو ساده نیست

افراد و شرکت های بسیاری در این حوزه فعالیت میکنند که بررسی عملکرد میزان تخصص آنها برای شما دشوار است. ممکن است در جلسات اولیه اصطلاحات و عباراتی به کار گرفته شود که برای شما آشنا نیست.

 

اگر دانش کافی در این حوزه نداشته باشید نمیتوانید فرد مناسب را انتخاب کنید و در نتیجه زمان و هزینه زیادی را صرف خواهید کرد که ممکن است هرگز به موفقیت ختم نشود.

 

3- موفقیت در سئو زمان بر است

برای افرادی که به این حوزه تسلط ندارند درک سئو دشوار است. بسیاری تصور میکنند که تکنیک هایی وجود دارد که با استفاده از آنها میتوان در مدتی کوتاه نتایجی جذاب بدست آورد. در حالیکه این تفکر از اساس اشتباه است. برای موفقیت در سئو نیازمند صبر و تلاش بسیار هستید.

 

اگر دانش و تجربه کافی در این حوزه نداشته باشید به سختی میتوانید عملکرد متخصص سئو را در بازه های زمانی کوتاه برآورد کنید. برای نظارت بر روند اجرای پروژه بهتر است دانش خود را در زمینه سئو افزایش دهید.

 

جمع بندی

بررسی این سه مورد به ما نشان میدهد که حتی اگر سئو سایت را به فرد دیگری واگذار میکنیم باید خودمان دانش کافی در این حوزه را داشته باشیم. زیرا عدم آشنایی با سئو موجب میشود که ریسک سرمایه گذاری شما بالا رفته و امکان نظارت بر عملکرد متخصص را نداشته باشید. حال که قرار است همه چیز را در مورد سئو بدانیم چرا سئو سایت را خودمان برعهده نگیریم؟ (سایت وبسیما)